середа, 19 липня 2017 23:55

У Путіна відреагували на інформацію про таємну зустріч із Трампом

У Путіна відреагували на інформацію про таємну зустріч із Трампом
Зустріч президента РФ Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа відбулася на саміті "Великої двадцятки" у Гамбурзі 7 липня. Фото: ВВС

Глава держави Володимир Путін і президент США Дональд Трамп протягом двох днів спілкувалися під час саміту G20, проте "таємних зустрічей не було. Про це сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає РИА "Новости".

Політики спілкувалися і під час обіду, однак окремою зустріччю це назвати не можна.

"Звичайно, вживання такого терміна, як якась "таємна" або "секретна" зустріч — це тільки викликає абсолютне здивування і нерозуміння, тому що була офіційна, узгоджена заздалегідь дипломатичними каналами двостороння зустріч президентів Путіна і Трампа", — сказав прес-секретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп готовий запросити Путіна в Білий дім - The Hill

Нагадаємо, що офіційна зустріч Путіна і Трампа відбулася в рамках саміту "Великої двадцятки" у Гамбурзі ввечері 7 липня і тривала понад дві години.

Пізніше ЗМІ поінформували, що Трамп і Путін мали ще одну - таємну зустріч, про що раніше не повідомлялося.

Трамп назвав історію про секретну зустріч з Путіним "фейкової", підкресливши, що на обід всі лідери G20, і дружини, були запрошені канцлером Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна відреагували на інформацію про таємну зустріч із Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі