пʼятниця, 06 листопада 2020 13:57

Tesla почала виробляти текілу

Tesla почала виробляти текілу
Напій будуть розливати в спеціальні скляні пляшки в формі блискавки, а вартість однієї такої — $250 доларів. Фото: Tesla Tequila

Виробляти та продавати алкоголь почала компанія Ілона Маска Tesla.

Tesla Tequila коштує $250 за пляшку, повідомили на сайті компанії.

Напій розливатимуть у спеціальні скляні пляшки у формі блискавки, а вартість однієї такої - $250. Поставки здійснюватимуть тільки в США. Reuters повідомляє, що всі пляшки вже розкупили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla готується оновити світовий рекорд із дальності пробігу

"Представляємо Tesla Tequila, ексклюзивну дрібносерійну текілу аньєхо зі 100% агави преміум-класу, приготовану з екологічно чистих джерел височинних та низовинних агав. Витримана протягом 15 місяців у бочках з французького дуба і у видувних вручну скляних пляшках, Tesla Tequila відрізняється ароматом сухих фруктів і легкої ванілі зі збалансованим післясмаком кориці та перцю", - зазначили в описі продукту.

Будуть також обмеження для замовлення - не більш як 2 пляшки за раз.

Засновник компанії Ілон Маск у Twitter оновив за часом свій допис від 1 квітня 2018 року. Тоді він пожартував, що Tesla стала банкрутом, а його самого виявили напідпитку біля електромобіля Model 3 в оточенні порожніх пляшок від Teslaкіла й із засохлими сльозами на щоках.

Одна з найбільших американських компаній Brown-Forman, яка виробляє віскі Jack Daniel's, постраждала від кібератаки. Оператори вимагача REvil (Sodinokibi) заявили, що скомпрометували комп'ютерну систему Brown-Forman і вивчали дані компанії понад місяць.

Зараз ви читаєте новину «Tesla почала виробляти текілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі