понеділок, 02 січня 2017 01:31

Теракт у Стамбулі: завершилася ідентифікація жертв

Теракт у Стамбулі: завершилася ідентифікація жертв

У Стамбулі, де в Новорічну ніч невідомі розстріляли 39 і поранено 69 осіб у нічному клубі, завершується ідентифікація жертв. Українців серед них не виявилося.

Про це повідомив департамент консульської служби МЗС на сторінці в Facebook.

Раніше в МЗС повідомили, що українців серед постраждалих і загиблих в теракті в Стамбулі немає, на підставі ідентифікації 35 з 39 загиблих. На той момент, четверо загиблих і двоє поранених турецькій поліції ідентифікувати не вдавалось.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла як пережила теракт в Стамбулі.

У нічному клубі Стамбула невідомий відкрив вогонь на вечірці з нагоди Нового року. Число жертв становить 39 осіб. Серед них 16 іноземців.

Загинули громадяни Саудівської Аравії, Марокко, Лівану, Лівії, Йорданії, Тунісу. Жертвами атаки також став громадянин Бельгії і громадянка Ізраїлю, чотири громадянина Лівану та троє марокканців отримали поранення.

Влада Туреччини кваліфікували трагедію, яка сталася в нічному клубі в Стамбулі, як терористичну атаку. У зв'язку з цим було запроваджено тимчасову заборону на висвітлення інциденту турецькими ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Теракт у Стамбулі: завершилася ідентифікація жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі