понеділок, 07 грудня 2020 09:27

Pornhub звинуватили в розповсюдженні порнороликів із дітьми

Pornhub звинуватили в розповсюдженні порнороликів із дітьми
Сайт з порнороликами перевірять на наявність контенту з дітьми. Фото: molbuk.ua

Сайт Pornhub звинуватили в розповсюдженні відео з сексуальним насиллям над підлітками.

Про це повідомив Reuters.

MasterCard та банк MindGeek проведуть перевірку матеріалів сайту для дорослих. Підозра в поширенні відео з неповнолітніми з'явилась після опублікованої статті в The New York Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Примушував роздягатися і лягати в ліжко: батько ґвалтував доньку

"Якщо претензії підтвердяться, ми негайно вживатимемо заходів", - заявили в Mastercard.

Компанія спільно з правоохоронними органами та громадськими організаціями з'ясовує, чи відбувалися транзакції за незаконний контент через її платіжну систему.

Сайт заперечує звинувачення в публікації незаконного контенту.

"Будь-яке твердження, що ми дозволяємо використання матеріалів про сексуальне насильство над дітьми, безвідповідальне і не відповідає дійсності", - прокоментував PornHub.

4 грудня Ніколас Крістоф випустив статтю в The New York Times, де розповів історію підлітків, відео яких потрапили на Pornhub без їх згоди. Одна дівчина стверджувала, що прийомні батьки змушували її зніматися в порнороликах з 9 років, після чого деякі відео з'явилися на Pornhub. Інша дівчина повідомила, що в 14-річному віці відправляла еротичні відео хлопцю, після чого ролики з'явилися на сайті. Також Ніколас Крістоф навів як приклад історію жінки, яка знайшла на PornHub 58 відео з 15-річною дочкою.

Зараз ви читаєте новину «Pornhub звинуватили в розповсюдженні порнороликів із дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі