четвер, 29 жовтня 2020 18:10

Примушував роздягатися і лягати в ліжко: батько ґвалтував свою доньку

Примушував роздягатися і лягати в ліжко: батько ґвалтував свою доньку
Під час слідчо-оперативного експерименту у будинку сім'ї батько дівчинки показав поліцейським, де і як ґвалтував доньку. У суді чоловік також визнав свою провину, однак заявив, що перебував у нетверезому стані і погано пам'ятає деталі Фото: lviv.24tv.ua

У Львівській області 50-річний чоловіка засудили на 9 років. Він ґвалтував свою 13-річну доньку. Матір дівчинки стягнула з чоловіка 300 тис. грн моральної компенсації на користь дитини.

Чоловіка затримали ще в грудні 2019 року. Його одразу взяли під варту до винесення вироку, пише ZAXID.NET.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько впродовж року ґвалтував неповнолітню доньку

21 жовтня на судовому засіданні дівчинка розповіла, що батько двічі ґвалтував її вдома. Один з таких випадків трапився влітку 2019 року. Дівчинка гуляла з друзями на вулиці, коли її покликав додому тато. Він, за словами дитини, наказав їй піти у ванну і повністю роздягнутися. Після цього він теж оголився та почав її ґвалтувати.

Другий випадок стався в грудні того ж року. Батько попросив доньку лягти біля нього в ліжко, де він зняв з неї білизну. Дівчинка утекла в кімнату до брата, однак батько у нецензурній формі наказав їй повернутись в ліжко, де продовжив її ґвалтувати. Кожного разу чоловік просив дитину нікому нічого не розповідати.

Через деякий час дівчинка розповіла все своїм шкільним друзям, а ті переказали батькам. Зрештою про сексуальне насилля над дитиною дізнались в школі, і директорка школи розповіла про все матері дитини, та написала заяву у поліцію.

Під час слідчо-оперативного експерименту у будинку сім'ї батько дівчинки показав поліцейським, де і як ґвалтував доньку. У суді чоловік також визнав свою провину, однак заявив, що перебував у нетверезому стані і погано пам'ятає деталі. Єдине, що він пояснив – те, що він проникав у тіло доньки лише пальцями.

Вирок суду ще не набрав законної сили, бо не пройшло 30 днів з моменту його проголошення.

У Кропивницькому винесли вирок чоловіку, який зґвалтував свою знайому. Жінка померла від крововтрати і розриву статевих органів. Його засудили до 13 років позбавлення волі. Провину він визнав.

Зараз ви читаєте новину «Примушував роздягатися і лягати в ліжко: батько ґвалтував свою доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі