середа, 26 травня 2021 23:38

Невідомий розстріляв збори залізничної профспілки: дев'ятеро загиблих

Невідомий розстріляв збори залізничної профспілки: дев'ятеро загиблих
Чоловік розстріляв збори профспілки. Фото: Reuters

В Каліфорнії відбулася стрілянина в залізничному депо.

Правоохоронці повідомили про дев'ятьох загиблих і принаймні одного пораненого, нападника знайшли мертвим, повідомляють Associated Press і The Los Angeles Times.

Нападник був працівником Управління транспорту округу Санта-Клара, яке займається залізничними, автобусними та іншими перевезеннями, зокрема і в Кремнієвій долині.

Мотиви нападника наразі невідомі. Його знайшли мертвим, але причина смерті ще не встановлена. Загалом у стрілянині загинули дев'ять людей, зокрема одна людина — вже по прибутті в лікарню. Ще одна людина перебуває в лікарні в критичному стані.

Нападник, імовірно, підпалив свій будинок, перш ніж влаштувати стрілянину. Ймовірно, він також міг закласти вибухівку в будівлю Управління транспорту, поблизу якого й сталася трагедія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Притулили пістолет до голови" - нові подробиці про день народження зі стріляниною

У ніч на 26 травня в Києві іноземці влаштували чотири ДТП та стрілянину, а потім 1,5 год. тікали від поліції. Для затримання порушників оголосили план "Перехоплення".

Зараз ви читаєте новину «Невідомий розстріляв збори залізничної профспілки: дев'ятеро загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі