неділя, 20 серпня 2023 00:38

Минуло 33 роки: як змінилися актори серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210"
23

Минуло 33 роки від прем'єри першої серії "Беверлі-Гіллз, 90210".

За цей час актори культового серіал значно змінилися. Дехто вже пішов із життя, пише ТСН.

Джейсон Прістлі (Брендон Волш)

Автор: Скріншот
 

Американський актор зіграв одну зі своїх найуспішніших ролей у 21 рік. Після серіалу "Беверлі-Гіллз" акторська кар'єра Прістлі почала стрімко розвиватися.

Автор: instagram.com/jason_priestley
 

Наразі зірці 53 роки. Він живе разом зі своєю сім'єю в Лос-Анджелесі. Від 2005 року актор перебуває у шлюбі з гримеркою Наомі Лоуд. Разом пара виховує доньку та сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Netflix стартував третій сезон "Відьмака": чим він особливий

Шеннен Догерті (Бренда Волш)

Автор: Скріншот
 

Американська акторка зіграла роль Бренди Волш у 19 років. Після цього, вона знялася у багатьох картинах, таких як "Всі жінки відьми", "Категорія 7: Кінець світу", "90210: Нове покоління", "Нова норма", "Рівердейл" та інших.

2015 року у Догерті діагностували рак молочної залози. Після тривалих років лікування 2017 року акторка повідомила, що у неї ремісія. 2020 року зірка оголосила, що рак повернувся, а 2023 року – метастази пішли до головного мозку. Наразі 52-річна акторка лікується.

Автор: instagram.com/theshando
 

Догерті була тричі заміжньою. Найдовший її шлюб був із фотографом Куртом, однак у квітні цього року пара розлучилася.

Дженні Гарт (Келлі Тейлор)

Автор: Скріншот
 

Після успішої ролі, знаменитість знялася у таких успішних картинах, як "Без згоди", "Незакінчена любов", "Останній ковбой" та багато інших. Гарт була тричі у шлюбі. Зараз вона заміжня за актором Дейвом Абрамсом. Від другого чоловіка, актора Пітера Фачінеллі 51-річна Гарт виховує трьох доньок.

Автор: instagram.com/jenniegarth
 
Автор: instagram.com/jenniegarth
 

Люк Перрі (Ділан Макей)

Автор: Скріншот
 

Пері знімався у таких картинах, як "Баффі – винищувачка вампірів", "П'ятий елемент", "Рівердейл", "Одного разу в Голлівуді" та інших. 27 лютого 2019 року у актора стався інсульт, який повторився вже у лікарні. 4 березня 2019 року Перрі від'єднали від апарату життєзабезпечення, і він помер у віці 52 роки. У нього залишилося двоє дітей – син та донька.

Автор: Getty Images
 

Ян Зірінг (Стів Сандерс)

Автор: Скріншот
 

Після виходу серіалу, кар'єра актора стрімко пішла вгору. Здебільшого він знімався в телесеріалах, у таких як "Годзилла", "Людина павук", "Акулячий торнадо" та інших. Зірінг був двічі одружений. Зараз йому 59 років, він перебуває у шлюбі з медсестрою Єрін, яка народила йому двох доньок.

Автор: instagram.com/ianziering
 

Торі Спеллінг (Донна Мартін)

Автор: Скріншот
 
Акторка зіграла у таких картинах, як "Дуже страшне кіно", "Крик" та інших. Також озвучувала мультфільми. Спеллінг була двічі заміжньою. Від другого чоловіка, актора Діна Макдермотта, виховує п'ятьох дітей – трьох синів та дві доньки. Наразі Торі 50 років.
Автор: instagram.com/torispelling
 
Автор: instagram.com/torispelling
 

Браян Остін Грін (Девід Сільвер)

Автор: Скріншот
 

Зірка зіграв у таких картинах, як "Район Мелроуз", "Сабріна – маленька відьмочка", "CSI: Місце злочину", "Термінатор: Хроніки Сари Коннор", "Відчайдушні домогосподарки" та інших.

Автор: instagram.com/brianaustingreen
 

Зараз актору 49 років. Він перебуває у шлюбі з Шарной Берджесс, яка 2022 року народила йому сина. Від колишньої дружини Меган Фокс Грін виховує трьох синів, колишня дівчина Ваннеса Марсіл також народила йому сина.

Габріель Картеріс (Андреа Цукерман)

Автор: Скріншот
 

Після звільнення з серіалу вона знімала своє шоу, однак воно не мало успіху. Знаменитість у 2000-х роках активно знімалася у картинах. Однак поступово припинила з'являтися на великих екранах. Зараз Картеріс 62 роки. Від 1992 року вона перебуває у шлюбі з Чарльзом Айзеком, від якого виховує двох доньок.

Автор: instagram.com/gabriellecarteris
 

"Беверлі-Гіллз, 90210" – американський телесеріал, що розповідає про близнюків із сімейства Волш, котрі опинилися у світі золотої молоді в Лос-Анджелеському районі Беверлі-Гіллз ("90210" у назві є поштовим індексом району; вимовляється як "дев'яносто – двісті десять".

Зараз ви читаєте новину «Минуло 33 роки: як змінилися актори серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі