четвер, 29 червня 2023 16:12

На Netflix стартував третій сезон "Відьмака": чим він особливий

На Netflix стартував третій сезон "Відьмака": чим він особливий
29 червня на Netflix чергова велика прем'єра – в бібліотеці стримінгу з'явилися перші п'ять епізодів третього сезону серіалу "Відьмак". Фото: Netflix

29 червня на Netflix чергова велика прем'єра – в бібліотеці стримінгу з'явилися перші п'ять епізодів третього сезону серіалу "Відьмак".

Це буде останній сезон з Генрі Кавіллом у ролі Ґеральта. Серії вже доступні для перегляду з повноцінним (студійним) українським дубляжем та субтитрами. Про це пише ITC.

Дія третього сезону шоу розгорається відразу після подій попереднього, що вийшов півтора року тому – продовження серіалу за фентезійним циклом Анджея Сапковського адаптує четверту книгу циклу "Час погорди" (загалом у цикл входить вісім книг).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частка українського кіно сягнула 27% у національному прокаті

Можна пригадати, що перший сезон здебільшого є вільною інтерпретацією деяких оповідань перших двох книг саги про Відьмака ("Останнє бажання" та "Меч Призначення"), а сюжет другого сезону заснований на третій книзі "Кров ельфів" та частково на оповіданнях з попередніх вищезгаданих збірок.

Загальний хронометраж п'яти епізодів, що вийшли сьогодні – трохи більше ніж 4,5 години. Три завершальні серії прибудуть майже через місяць – 27 липня.

Окрім Генрі Кавілла, що востаннє повернувся до образу Ґеральта (з четвертого сезону його змінить Ліам Гемсворт – молодший з трьох братів Хемсвортів, відомий за ролями у фільмах "Нестримні 2" і "Голодні ігри"), до своїх ролей повернулись Фрея Аллан, Аня Чалотра та Джої Беті.

Також у третьому сезоні з'являться інші знайомі персонажі Трісс, Дійкстра, Філіппа Ейльхарт та Істредд. А з нових героїв – Мільва та Радовід.

Netflix вже продовжив "Відьмака" на п'ятий сезон – його виробництво стартує невдовзі після завершення знімань четвертого, які мають початися найближчим часом.

Водночас продюсери "Відьмака" Томаш Багінський та Стів Гауб запевняють, що зміна Генрі Кавілла на Ліама Гемсворта не вибиватиметься із літературного канону.

Зараз ви читаєте новину «На Netflix стартував третій сезон "Відьмака": чим він особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі