вівторок, 27 червня 2023 16:25

Продюсери "Відьмака" сказали, яким буде продовження серіалу без Генрі Кавілла

Продюсери "Відьмака" сказали, яким буде продовження серіалу без Генрі Кавілла
Чим ближче вихід третього сезону "Відьмака" – тим більше новин з'являється про четверту частину серіалу, в якій Ліам Гемсворт має замінити Генрі Кавілла у ролі мисливця на монстрів Ґеральта з Рівії. Фото: колаж IXBT

Чим ближче вихід третього сезону "Відьмака" – тим більше новин з'являється про четверту частину серіалу, в якій Ліам Гемсворт має замінити Генрі Кавілла у ролі мисливця на монстрів Ґеральта з Рівії.

Коли в жовтні минулого року з'явилась новина про відхід Кавілла, шанувальники були приголомшені – багато хто вважав, що актор ніби народжений для того, щоб зіграти Відьмака і чимало питань виникало з приводу того, як цю зміну обіграють сценаристи й режисери. У новому інтерв'ю, не розкриваючи надто багато подробиць, продюсери Томаш Багінський та Стів Гауб пообіцяли, що перехід до нового актора у четвертому сезону має бути "‎ідеальним", пише ITC.

"У нас є дуже хороший план, щодо того як представити нового Ґеральта і бачення того, як з цим впорається Ліам. Без подробиць, бо це буде величезним спойлером – але це дуже близько до метаідей, які глибоко вкорінені у книгах, особливо у 5-й", – кажуть продюсери.

Книги не містять жодних згадок про те, як Ґеральт раптово отримує нове обличчя і тіло, але можливо продюсери мають на увазі ідею того, що персонаж залишає позаду свої "відьмацькі будні‎" і рухається уперед, зосередившись на пошуку Цірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частка українського кіно сягнула 27% у національному прокаті

Водночас ці події відбуваються у 4-й чи 6-й книзі (залежно від того, чи рахувати дві збірки оповідань), тож ця теорія не надто точна.

Стів Гауб також згадав про відхід Кавілла та останні епізоди з ним, які глядачі побачать вже за кілька днів.

"Найважливішим для нас було переконатися, що він дуже пишався цими останніми сценами, і це дуже сильні епізоди для нього. Думаю, він пішов з високо піднятою головою і передав кермо в хороші руки", – сказав він.

Сам Генрі Кавілл звернувся до шанувальників у своїй недавній публікації в Instagram після виступів на TUDUM у Бразилії та Witcher Fest у Польщі.

"Я просто хотів офіційно сказати фанатам, яких нещодавно зустрічав в Бразилії та Польщі, що ви торкнулися мого серця. Дуже дякую. Я хочу, щоб ви знали, що вас дуже цінують", – сказав актор.

Попри заміну Ґеральта, продюсери кажуть, що у центрі подій все ж перебуватиме Цірі.

"Час погорди" – дійсно хороша книга. Деякі люди називають її найкращою з саги, тож історія буде насиченою. Це також книга, в якій Цірі стає головною героїнею, і спостерігати, як розвивається персонаж, і Фрея Алан, як акторка, в цьому сезоні просто неймовірна", – каже Багінський.

Третій сезон "‎Відьмака" вийде у 2-х частинах: 1-5 епізоди дебютують 29 червня, а 6-8 – пізніше, 27 липня. Другий спін-офф нині перебуває у виробництві.

Опублікували перший офіційний тизер українського горору "Конотопська відьма".

В основі сюжету буде реальна історія жінки з Конотопу Сумської області. Її захопили російські окупанти на початку вторгнення, передає FILM.UA Group.

За сюжетом відьма з Конотопу закохалася у звичайного хлопця і зреклася своїх сил. Але її коханого вбивають окупанти і вона вирішує помститися.

Зараз ви читаєте новину «Продюсери "Відьмака" сказали, яким буде продовження серіалу без Генрі Кавілла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі