вівторок, 11 лютого 2020 09:31

Евакуація українців з Китаю перенесена: причини

Евакуація українців з Китаю перенесена: причини
Названа нова дата евакуації українців з УханяФото:thebanker.com.pk

Літак з українцями, які перебувають в китайському місті Ухань, вилетить у середу, 12 лютого. Раніше рейс планували на сьогодні. Причини перенесення рейсу не повідомляють.

Після повернення українці, які повернуться на Батьківщину, мають пройти двотижневий карантин. Це допоможе убезпечитись від можливого проникнення інфекції в Україну.

Про це повідомив телеканал "1+1".

За попередніми даними, евакуацію українців із Уханя здійснять літаком компанії SkyUp. Команді рейсу видадуть костюми біологічного захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус за добу вбив ще 103 людини

Обмежувальні заходи застосують до всіх евакуйованих, незалежно від наявності симптомів коронавірусу. Біля трапу літака на людей чекатимуть автобуси, якими їх доправлять до місця карантину.

Де саме ізолювати евакуйованих, влада ще не визначилась. Наразі розглядають дві локації на Київщині.

"Це не установи охорони здоров'я, це заклади санаторно-курортного типу. Після того, як вивчать можливість переобладнання цих закладів на тимчасову обсерваторію, визначать фінальнау локацію. Також є пропозиції з боку Міністерства оборони, вони також розглядаються. Це можлива третя локація", – розповів Кузін.

Наразі на карантин погодилася 51 особа. Серед них – одна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Евакуація українців з Китаю перенесена: причини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі