середа, 09 березня 2022 22:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Добровольцем за Україну приїхав воювати син британської депутатки

Добровольцем за Україну приїхав воювати син британської депутатки
Син британської депутатки Гелен Грант Бен воює добровольцем за Україну. Фото: скріншот з відео

Захищати Україну разом з іншими іноземними добровольцями приїхав колишній спецназівець Королівської морської піхоти 30-річний Бен Грант. Його мати Гелен Грант - членкиня британського парламенту від Консервативної партії та радниця прем'єр-міністра Британії Бориса Джонсона з питань освіти.

Грант розповів, що побачив кадри російського бомбардування житлового будинку. У відео було чути дитячий крик. Після цього відео вирішив поїхати до України та воювати проти російських загарбників, повідомляє британське видання Evening Standart.

"Я подумав: я батько трьох дітей, і якби це були мої діти, я знаю, що я зробив би – пішов би і бився. Потім подумав, що ще мені були б потрібні люди з бойовим досвідом, які зможуть прийти і допомогти мені врятувати мою сім'ю", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна йти на компроміси, але вони не мають бути зрадою моєї країни - Зеленський

Грант додав, що до нього вирішили приєднатися кілька десятків колишніх британських військовослужбовців.

"Загалом до нас приїдуть ще 100 людей, деякі дуже круті фахівці", - зауважив він.

До Києва продовжують прибувати іноземні військові. За попередніми підрахунками їх уже 40 тисяч. Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомляв, що майже 20 тис. іноземців із 52 країн записались у добровольці, щоб воювати разом з Україною проти Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Добровольцем за Україну приїхав воювати син британської депутатки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі