середа, 09 березня 2022 21:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Можна йти на компроміси, але вони не мають бути зрадою моєї країни - Зеленський

Можна йти на компроміси, але вони не мають бути зрадою моєї країни - Зеленський
Володимир Зеленський заявив, що війну з РФ можна завершити на основі взаємного компромісу. Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що воєнний конфлікт можна вирішити лише за допомогою діалогу глав України та РФ на основі взаємного компромісу.

Зазначив, що у кожних переговорах метою є закінчення війни з Росією і він "готовий зробити певні кроки". Про це заявив сьогодні, 9 березня, в інтерв'ю німецькій газеті Bild.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін глухий" - Верещук розповіла про складнощі в організації "зелених коридорів"

"Можна йти на компроміси, але вони не повинні бути зрадою моєї країни. І інша сторона теж має бути готовою йти на компроміси, тому вони й називаються компромісами. Тільки так ми можемо вийти з цієї ситуації. Ми поки що не можемо говорити про деталі. У нас ще не було прямого контакту між президентами", - зауважив Зеленський.

Президент підкреслив, що лише після прямих переговорів між двома президентами "зможемо покласти край цій війні".

79% українців проти офіційного визнання частиною РФ раніше окупованих районів Донбасу, 75% проти визнання Криму частиною країни-агресора, а 56% - проти заборони на вступ України до НАТО. 3 та 4 березня дослідницька агенція Info Sapiens провела всеукраїнське опитування для Британського дослідницького агентства OРБ.

Зараз ви читаєте новину «Можна йти на компроміси, але вони не мають бути зрадою моєї країни - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі