середа, 05 жовтня 2022 18:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Болдвін та родина вбитої операторки Гатчінс досягли мирової угоди

Болдвін та родина вбитої операторки Гатчінс досягли мирової угоди
Зйомки фільму "Іржа" продовжать. Фото: eastnews.ua

Актор Алек Болдвін та родина вбитої ним операторки Галини Гатчінс досягли мирової угоди.

У позові родини йдеться про численні порушення галузевих стандартів під час зйомок фільму "Іржа", пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зброярка назвала винного в загибелі операторки Гатчінс

У заяві повідомляється, що вдівець Галини Метью Гатчінс став виконавчим продюсером фільму "Іржа" й отримає частину прибутку від прокату. Справу проти Алека Болдвіна та Rust Movie Productions закриють.

"Зйомки фільму "Іржа", виконавчим продюсером яких я тепер буду, відновляться за участю всіх оригінальних основних гравців у січні 2023 року. Я не зацікавлений у взаємних звинуваченнях або приписуванні провини продюсерам або містеру Болдвіну. Усі ми вважаємо, що смерть Галини стала жахливим нещасним випадком. Я вдячний, що продюсери та акторська спільнота зібралися разом, щоб віддати данину останній роботі Галини", – йдеться у заяві Гатчінса.

Адвокат Болдвіна Люк Нікас сказав, що у всіх учасників процесу є бажання зробити те, що буде найкраще для сина Галини Гатчінс.

Очікується, що до роботи повернеться режисер Джоель Соуза. Він отримав травму під час пострілу.

"Ті з нас, кому пощастило провести час із Галиною, знали її як надзвичайно талановиту, добру, креативну та джерело неймовірної позитивної енергії. Мені б хотілося, щоб світ дізнався про неї за інших обставин, як це, напевно, сталося б завдяки її дивовижній роботі. У моїх власних спробах вилікуватися будь-яке рішення повернутися, щоб завершити зйомки фільму, могло б мати сенс для мене, лише якщо це було зроблено за участю Метта та сім'ї Гатчінс. Хоч і гірко, але мені приємно, що разом ми завершимо те, що ми з Галиною почали. Усі мої зусилля у цьому фільмі будуть спрямовані на те, щоб вшанувати спадок Галини та зробити так, щоб вона пишалася. Для мене честь довести це до кінця від її імені", – вказав Соуз.

Болдвін випадково застрелив із гвинтівки операторку й поранив режисера на знімальному майданчику вестерну "Іржа" в Нью-Мехіко. Загибла Гатчінс народилася в Україні й виросла на радянській військовій базі за Полярним колом. Вивчала журналістику в Києві й кінематограф у Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Болдвін та родина вбитої операторки Гатчінс досягли мирової угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі