пʼятниця, 22 жовтня 2021 08:05

Алек Болдвін застрелив оператора і поранив режисера під час зйомок
3

Американський кіноактор 63-річний Алек Болдвін випадково застрелив із гвинтівки жінку-оператора та поранив режисера на знімальному майданчику вестерну "Іржа" у Нью-Мехіко.

Болдвін повинен був вистрілити з реквізитного пістолета холостими патронами, пише BBC. Поліція наразі розслідує деталі інциденту на ранчо Бонанза-Крік, звинувачень нікому не висунули.

"У сцені, яку знімали, використовували пістолет. Детективи з'ясовують, який тип снаряда був випущений зі зброї", - кажуть слідчі.

Загиблою виявилася 42-річна Галина Гатчинс. Жінку ушпиталили, але врятувати лікарі не змогли. Ще один постраждалий — режисер фільму 48-річний Джоел Соуза. Гатчинс народилася в Україні та виросла на радянській військовій базі за Полярним колом. Вона вивчала журналістику в Києві та кінематограф у Лос-Анджелесі. У 2019 році журнал American Cinematographer назвав її "новою зіркою".

Фото: instagram.com/halynahutchins

Представник кіновиробництва заявив, що нещасний випадок стався через пропуски запалювання гвинтівки з холостими патронами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Бейсінґер і Болдвіна показала тіло з розтяжками й целюлітом

Племінниця Болдвіна, модель Гейлі зіграла у вересні 2019-го весілля зі співаком Джастіном Бібером. Церемонію організували у Південній Кароліні. Ціна організації свята склала понад $1,3 млн.

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдвін застрелив оператора і поранив режисера під час зйомок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі