пʼятниця, 23 липня 2010 05:13

Двомісячна дитина померла від теплового удару

В Україні заговорили про перші трагічні наслідки спеки. Минулої суботи у Дніпропетровську померла двомісячна дитина. Мати везла візочок із немовлям набережною. Думала, дитя спить. Потім помітила, що воно не дихає. Медики "швидкої" сказали, що дитина, ймовірно, загинула від теплового удару. Бо була ослаблена, раніше лежала в лікарні.

Того ж дня на просп. Воронцова у Дніпропетровську дорогою на пляж помер 72-річний пенсіонер. Він страждав на хронічні захворювання, які загострюються через високу температуру повітря.

На Львівщині 3-річна дівчинка потрапила до лікарні після того, як з"їхала з гірки. Дитина дуже обпеклась об розпечений на сонці метал. "Швидка" забрала її до Центру термічної травми і пластичної хірургії у Львові.

"ГПУ" опитала експертів, аби з"ясувати: про що свідчить цьогорічна спека і до яких змін варто готуватися українцям, якщо наступні літа будуть такими ж гарячими.

Зараз ви читаєте новину «Двомісячна дитина померла від теплового удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі