четвер, 11 березня 2021 05:10

"Зоря" здатна поборотися за перше місце

Луганська "Зоря" в чемпіонаті України з футболу виграла сім матчів поспіль. Завдала поки що єдиної поразки в турнірі донецькому "Шахтареві". Посідає третє місце. Відстає на вісім очок від лідера — "Динамо" і на п'ять — від "Шахтаря", який іде другим. Але луганська команда має матч у запасі.

— Луганці можуть підлаштовуватися під гру кожного суперника. "Зоря" грає за ситуацією, — каже футбольний експерт Всеволод Кевлич, 51 рік. — Може діяти першим номером, може грати від оборони в потрібний момент, може чекати чи притримати м'яч. Це називається культура гри, коли команда отримує задоволення від футболу, а не працює на полі.

У матчі проти "Шахтаря" був їхній день. Цікаво подивитися, коли буде "не їхній". Коли щось не виходитиме. В цей момент мають проявитися резерви розвитку й можливості стати кращими. Такі матчі покажуть потенціал та амбіції команди Віктора Скрипника в сезоні. Єдиний ризик — що тренер зі своєю ліберальністю може втратити момент, коли команда спіймає ейфорію.

Стосовно шансів "Зорі" поборотися за перше місце. Вони з киянами не добре грають — у кращому разі, внічию. Над командою Скрипника не має бути тиску стати чемпіоном, який є в наших грандів. Це може стати вагомою перевагою. "Зоря" перебуває у виграшній ситуації.

14 березня, в неділю, "Зоря" прийматиме "Динамо". Початок матчу — 17:00, текстова трансляція — gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" здатна поборотися за перше місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі