четвер, 15 травня 2008 15:18

Український прапор Тимощуку привезли батьки з Луцька

У середу англійський Манчестер перетворився на шотландську фортецю. Навіть відведену російським уболівальникам зону на вул. Пікаділлі Ґарденз зайняли шотландські фанати. Якщо вірити місцевій пресі, прибутки від реалізації алкоголю збільшилися щонайменше втричі, а в день матчу в Манчестері продали 1,5 млн л пива.

Дев"ять тисяч гостей із Санкт-Петербурга на тлі шотландців здавалися краплею в морі. В аеропорту прихильники "Рейнджерс" зустрічали пітерців проханням: "Продайте квиток". Адже офіційно УЄФА кожній стороні виділив по 13 тис. квитків.

— У Шотландії футбол — велика політика, — розповідає колега з шотландської "Гералд". Він сидить поруч у прес-ложі. — Керівництво "Рейнджерс" та його уболівальники підтримують британську корону, тому залишаються в меншості. Сьогодні прихильники "Селтіка", "Абердіна", "Данді Юнайтед", горців-патріотів підтримують "Зеніт" — суперника по фіналу їхнього найголовнішого ворога.

Після фінального свистка капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук побіг до трибуни, щоб подякувати за підтримку дружині Надії та батькам. У 104-му секторі разом із фанатами "Зеніту" радів перемозі кума форвард "Ліверпуля" Андрій Воронін. Коли президент європейської футбольної федерації Мішель Платіні вручав Тимощукові трофей, на шиї в капітана переможців був український прапор. Батьки — Надія та Олександр Тимощуки — привезли його синові з Луцька.

Зараз ви читаєте новину «Український прапор Тимощуку привезли батьки з Луцька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі