вівторок, 21 вересня 2010 02:17

У наступному турі Газзаєв програє "Шерифові"

Колись у часи розпаду СРСР популярною була пісня "Мы плывем по течению вниз. Наша конечная цель — коммунизм". Зараз цю фразу можна застосувати до київського "Динамо". Команда грає гірше і гірше. Натомість президент клубу Ігор Суркіс, немов завчену мантру повторює: "Будується нова команда. Не треба робити поспішних висновків. Газзаєв залишиться працювати".

Мені здається, що ніхто ніяку команду не будує. Процес будівництва передбачає собою певний прогрес. Сьогодні збудували одне, завтра — інше. У футболі це може означати: сьогодні налагодили гру в обороні, завтра підтягнемо півзахист. Пізніше — гру в атаці.

Добре, що після київського матчу Ліги Європи телебачення показало гру зі Львова. Так от, у Львові дійсно будують команду. Це видно. І в Дортмунді після кількох років забуття теж будують команду. А у Києві — ні. "Динамо" виглядає вбого. Причина — персона головного тренера. За рік і три місяці, відколи Газзаєв став до стерна київського "Динамо", клуб лише регресує. Накупили масу легіонерів, які сидять на лаві. Програли все, що можна. Клуб не потрапив до Ліги чемпіонів. Суперники киян у Лізі Європи публічно принижують колишнього гранда, називаючи його "посередньою командою". Як ніколи в "Динамо" мало шансів на продовження боротьби у другому за значенням єврокубка. Перемоги в чемпіонаті даються з великими потугами. Є серйозні передумови того, що за підсумками змагання команда уперше за історію не потрапить у призери.

Ніхто ніяку команду не будує

Однак Суркіс, схоже, вирішив випити гірку чашу до дна і дочекатися дошкульнішого ляпаса, ніж нічия з БАТЕ. Він заявив, що і надалі підтримуватиме Газзаєва. А це означає, що ми таки побачимо на власні очі програш "Динамо" молдовському "Шерифові". Можливо, це буде достойним вінцем кар"єри найгіршого тренера за всю історію київського клубу? От тільки нам цей біль за що?

Зараз ви читаєте новину «У наступному турі Газзаєв програє "Шерифові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі