пʼятниця, 01 квітня 2011 07:30

У березні улюблені спортсмени компанії "Фокстрот" змагалися в Іспанії

Автор: фото: Оксана Дьякова
  Зліва направо: Юлія Москаленко, Вікторія Дьякова та Марія Школьна стрімко йдуть до мети
Зліва направо: Юлія Москаленко, Вікторія Дьякова та Марія Школьна стрімко йдуть до мети

В іспанському місті Кембрілс завершився чемпіонат Європи 2011 року зі стрільби з лука в приміщенні. За підсумками змагань у скарбниці українських стрільців дев'ять нагород.

Уперше Україну представляли 24 спортсмени. У складі збірної — представники семи міст і областей.

Традиційно класиків фінансує держава, а блочники беруть участь у змаганнях за власний рахунок.

— Оскільки блочний лук в Україні не є олімпійським видом спорту,  він не має матеріальної підтримки держави. Допомогу для участі в Чемпіонаті Європи представникам молодого для України виду лука — блочного, як і раніше, надала мережа супермаркетів "Фокстрот. Техніка для дому", — розповідає Віктор Галазюк, виконавчий директор Федерації стрільби з лука в Харківській області.

За підсумками чемпіонату українські спортсмени отримали дев'ять нагород: три "золоті", дві "срібні" та чотири "бронзові".

Як і прогнозували, успішніше виступили юніори.

Цілком успішними можна назвати й "бронзові" нагороди класиків в особистому заліку  серед чоловіків.

— Україна може пишатися досягненнями своїх спортсменів. У загальнокомандному заліку наша країна зайняла третє місце, поступившись досвідченішим і успішнішим в обох видах лука збірним Росії та Італії. Хочу подякувати всім, хто продовжує підтримувати наших чемпіонів. Наступний етап — це чемпіонат світу, який відбудеться в червні в Італії.

— Наша компанія вже четвертий рік підтримує команду українських стрільців. Це дійсно талановиті спортсмени, ми за них уболіваємо, переживаємо й пишаємося досягненнями кожного. Для компанії "Фокстрот. Техніка для дому" вкрай важливо брати участь практично в кожному змаганні, адже таким чином ми сприяємо популяризації цього цікавого виду спорту, а також просуванню українських спортсменів на міжнародній арені, — говорить Олена Михайловська, провідний фахівець із PR компанії "Фокстрот. Техніка для дому".

Зараз ви читаєте новину «У березні улюблені спортсмени компанії "Фокстрот" змагалися в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі