вівторок, 04 серпня 2009 18:46

"Тімішоара" заробить на приїзді "Шахтаря" 800 тисяч доларів

Сьогодні донецький "Шахтар" зіграє повторний поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. У румунській Тімішоарі володарі Кубка УЄФА зустрінуться з однойменною місцевою командою. Матч розпочнеться о 20.30 за київським часом. Пряму трансляцію вестимуть телеканали "Україна" та "Футбол". Норвежця 43-річного Тер"є Хауге призначили головним арбітром – 6 червня він працював на відбірному матчі Кубка світу Хорватія–Україна.

Тиждень тому в Донецьку зафіксували нічию — 2:2. Відтак, щоби вийти до четвертого кваліфікаційного раунду, "Шахтарю" треба перемагати або грати 3:3, 4:4 чи 5:5. Ситуація для гірників неоднозначна. До позитивів можна зарахувати відсутність кадрових втрат і вирішення питання з основним захисником Чигринським, трансфер якого до "Барселони" точно відкладено. У гравців "Шахтаря" вищий командний та індивідуальний клас, натомість є невизначеність з коста-риканським форвардом "Тімішоари" Парксом, який зазнав ушкодження в Донецьку.

"Тімішоара" в чемпіонаті зіграла другим складом

Негатив — навіть із Чигринським в останньому матчі чемпіонату в Полтаві оборона гірників видавалася непереконливою. Крім того, "Ворскла" змусила "Шахтар" у суботу грати на повних обертах, а "Тімішоара" практично другим складом на нейтральному полі обіграла "Глорію" — 1:0. Єдиний гол забив чеський форвард Магера з передачі Букура, який двічі відзначився в Донецьку.

За два дні продали 20 тис. квитків на 28-тисячну тімішоарську арену "Дан Палтінішану". Їх ціновий діапазон $6–167, а загальний прибуток румунського клубу від проведення матчу становитиме $800 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Тімішоара" заробить на приїзді "Шахтаря" 800 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі