четвер, 22 липня 2010 01:12

Тарас Михалик учить португальську мову

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Гравці столичного ”Динамо” (зліва направо) Андрій Несмачний, Мілош Нінкович, Айїла Юссуф і Факундо Бертольйо (на другому плані) тренуються на базі в Кончі-Заспі під Києвом
Гравці столичного ”Динамо” (зліва направо) Андрій Несмачний, Мілош Нінкович, Айїла Юссуф і Факундо Бертольйо (на другому плані) тренуються на базі в Кончі-Заспі під Києвом

У вівторок київське "Динамо" провело відкрите тренування для журналістів.

Одним з останніх на клубну базу в Кончі-Заспі приїжджає аргентинець Факундо Бертольйо.

— Факундо не школяр, щоби над ним брати шефство. Йому допомагає перекладач. Співати гімн чи здійснювати інші обряди посвячення ми його не змушували. У "Динамо" так не заведено, — каже "ГПУ" захисник віце-чемпіонів України Тарас Михалик, 26 років.

У п"ятницю кияни зіграють проти харківського "Металіста". Минулого сезону підопічні Валерія Газзаєва перемогли харків"ян із рахунком 3:0. Під час поєдинку Михалик і Девіч поконфліктували. Марко отримав червону картку.

— Ніякого з"ясування стосунків не буде. Я вже забув про той епізод із Девічем.  Коли зустрілися у таборі збірної України, то навіть не згадувати про ті події. Разом грали в теніс і більярд, — запевняє Михалик.

Тарас учить португальську мову, щоби краще порозумітися на полі з бразильськими захисниками Даніло Сілвою, Бетао, Маграо та Леандро Алмейдою.

— Добре запам"ятовується нецензурна лайка, — жартує.

Наступного вівторка "Динамо" прийматиме бельгійський "Ґент". Квитки на матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів коштуватимуть 40, 60, 80 і 100 грн.

— Якщо "Ґент" став другим у своєму національному чемпіонаті, то нам протистоятиме сильна команда. На клубному рівні не перетинався з бельгійськими клубами. Тільки в збірній Фінляндії грав проти Бельгії. Це чудова футбольна країна, — говорить півзахисник Роман Єрьоменко, 23 роки. — Якщо вдома не заб"ємо, це не буде катастрофою. Головне — не пропустити у свої ворота.

Олександр Шовковський тренується у загальній групі. Каже, що не знає, коли повернеться на поле. Із командою займається й Артем Кравець. Але форварду ще не дозволяють виконувати стрибки. Окремо від решти працюють травмовані Горан Попов та Олег Гусєв.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Михалик учить португальську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі