середа, 10 лютого 2010 18:42

"Сантос" орендував 42-мільйонного Робіньйо

Автор: фото з сайта football.hiblogger.net
  Македонський форвард ”Інтера” Горан Пандєв отримував у ”Лаціо” 450 тисяч євро на рік. Нині його зарплата — 3 мільйони євро
Македонський форвард ”Інтера” Горан Пандєв отримував у ”Лаціо” 450 тисяч євро на рік. Нині його зарплата — 3 мільйони євро

Трансферне зимове "вікно" в Європі зачинилося. Команди досить скромно поводилися на ринку. Надто це стосується Англії. Якщо торік узимку клуби тамтешньої прем"єр-ліги витратили на трансфери 170 млн євро, то нині 30.

"ГПУ" виокремлює п"ять основних переходів зими.

1. Горан Пандєв, 26 років ("Лаціо" — "Інтер")

Македонський нападаючий не грав із літа. Він конфліктував із президентом "Лаціо" Клаудіо Лотіто. "Інтер" узяв форварда безкоштовно. Футболіст виправдовує довіру — у чотирьох матчах, не рахуючи вчорашній у Пармі, він забив три голи. Зокрема у надважливому проти "Мілана".

2. Девід Бекхем, 34 роки ("Лос-Анджелес-Гелаксі" — "Мілан")

Колишній капітан збірної Англії другий рік поспіль їде до Італії серед сезону на правах оренди. Причини — виступ за "Мілан" дасть шанс Бекхему потрапити в заявку національної команди на Кубок світу. Крім останнього матчу в Болоньї, стабільно виходить у стартовому складі, грає добротно, але без блиску.

3. Руд ван Ністельрой, 33 роки ("Реал" — "Гамбург")

Колишнього бомбардира МЮ та "Реала" замучили травми. Тому голландцям і важко було розраховувати на практику в Мадриді. Наслідок — півторарічний контракт із "Гамбургом". У суботу встиг провести 1 хв. у виїзному матчі в Кельні.

4. Лука Тоні, 32 роки ("Баварія" — "Рома")

Італієць справно забивав голи в Мюнхені за часів Оттмара Хітцфельда та Юргена Клінсманна, але новий тренер — Луї ван Галь — посадив його на лаву запасних. Тоні орендувала "Рома" і вгадала — на батьківщині в Луки знову пішли влучні удари.

5. Робіньйо, 26 років ("Манчестер Сіті" — "Сантос")

Англійський клуб купив бразильця у "Реала" за 42 млн євро. Робіньйо ніколи не мав міцного характеру, тому адаптуватися у Туманному Альбіоні йому не вдалося.

"Сантос" орендував співвітчизника, і той відзначився в першому ж матчі за клуб.

Зараз ви читаєте новину «"Сантос" орендував 42-мільйонного Робіньйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі