четвер, 26 лютого 2009 19:43

Саліта обіцяє побити Котельника

  Дмитро Саліта: ”Котельник — один із найкращих боксерів у моїй вазі, мені цікаво буде з ним зустрітися”
Дмитро Саліта: ”Котельник — один із найкращих боксерів у моїй вазі, мені цікаво буде з ним зустрітися”

26-річний боксер-професіонал Дмитро Саліта провів на професіональному рингу 30 поєдинків. Уродженець Одеси, а нині громадянин США, переміг у 29 боях (16 нокаутів) і один завершив унічию. Наступним суперником Саліти може стати 31-річний чемпіон WBA Андрій Котельник, який майже місяць тому переміг за очками аргентинця Майдану.

Бачили бій Котельник-Майдана?

— Наразі ні, планую подивитися найближчим часом. Чув, що Андрій провів хороший бій. Знаю, дехто сумнівається у справедливості суддівського рішення на користь Котельника. Але я вважаю, перемогу Котельника над Майданою справедливою.

За кого вболівали?

— За Андрія. Мій бій із Котельником розкручується вже давно. Тому сподівався, що Андрій переможе, і наш бій відбудеться. Котельник — один із найкращих боксерів у моїй вазі, мені цікаво буде з ним зустрітися.

Після бою з Майданою Котельник сказав, що наступний, швидше за все, проведе в США з вами у червні-липні.

— Я аплодую Андрієві за те, що він хоче зустрітися зі мною. Я не можу дочекатися цього і сподіваюся, що наша зустріч відбудеться в липні. А перед тим планую провести проміжний поєдинок 2 квітня в Нью-Йорку

Чи ведуться нині переговори про ваш поєдинок?

— Наскільки я знаю, переговори ведуться. Ми одержали лист від Universum Box-Promotion (німецька компанія, за яку виступає Котельник. — "ГПУ") про готовність Котельника провести бій у Нью Йорку.

Торік ви обіцяли, що поб"єте Котельника. Тепер можете підтвердити ці слова?

— Коли я говорю, що поб"ю Котельника, я не говорю це тому, що він поганий боксер. Він технічний, досвідчений, у нього хороша школа боксу.

Який інтерес у США може викликати бій двох уродженців України в Нью-Йорку?

— У Нью-Йорку багато українських уболівальників. Вони приходять на Кличків. А це тисячі людей. Гадаю, вони прийдуть уболівати за Андрія. Окрім цього, американські вболівальники мене знають ще з любителів і регулярно приходять на мої бої.

Зараз ви читаєте новину «Саліта обіцяє побити Котельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі