четвер, 21 жовтня 2021 05:25

"Шахтар" програв "Реалу" — 0:5

Донецький "Шахтар" програв іспанському "Реалу" — 0:5, у третьому турі групового турніру Ліги чемпіонів. Матч відбувся в Києві 19 жовтня.

— Результат прогнозований з огляду на склад, який виставив тренер донеччан Роберто Де Дзербі, — каже колишній гравець донецького "Шахтаря" Віктор Грачов, 65 років. — Мені так і не зрозуміло: хто, за його задумом, мав відбирати м'яч? Майкон? Маркос Антоніо? Тренер повторює те, що вже бачили: гра без Степаненка в опорній зоні робить із центру оборони "Шахтаря" прохідний двір. Так було в програному матчі з "Шерифом" (у першому турі українська команда поступилася в Тирасполі — 0:2. — ГПУ), так стало і в грі з "Реалом".

Автор: globallookpress.com
  Нападаючий ”Реала” Вінісіус забив два м’ячі у ворота ­”Шахтаря”
Нападаючий ”Реала” Вінісіус забив два м’ячі у ворота ­”Шахтаря”

Тренера "Шахтаря" згубили заміни. Найбільше ті, що були до гри.

Навіщо міняти воротаря Андрія П'ятова на Анатолія Трубіна? Перед грою я найбільше боявся, що в основу випустять Трубіна. У підсумку він не виручив жодного разу. А в ситуації з першим голом відверто помилився. Бензема був у оточенні двох оборонців донеччан. Пас із флангу явно перехоплювався, що й підтвердив Кривцов.

Заміни, до яких вдався тренерський штаб "Шахтаря" на початку другого тайму, виглядали незрозумілими. Що міг зробити мініатюрний Маркос Антоніо? Провалив гру на фланзі Додо. Всі голи прийшли з центральної зони захисту.

Регулярні розгромні поразки "Шахтаря" в єврокубках насторожують. Треба робити висновки й рухатися вперед. Бо є відчуття, що тупцюємо на місці.

 

Футбол. Ліга чемпіонів. Груповий турнір. Група "D"

Третій тур

"Шахтар", Донецьк, Україна – "Реал", Мадрид, Іспанія – 0:5

"Інтер", Мілан, Італія – "Шериф", Тирасполь, Молдова – 3:1

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" програв "Реалу" — 0:5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі