вівторок, 28 серпня 2012 05:00

Руні може замінити пара Велбек — Керролл

Автор: фото з сайта www.nydailynews.com
  Нападаючий ”Манчестер Юнайтед” Вейн Руні (№10) у суботньому матчі проти ”Фулхема” вийшов на поле на 68-й хвилині. Зазнав травми стегна
Нападаючий ”Манчестер Юнайтед” Вейн Руні (№10) у суботньому матчі проти ”Фулхема” вийшов на поле на 68-й хвилині. Зазнав травми стегна

Провідний форвард збірної Англії Вейн Руні, 26 років, не зіграє проти України у відбірковому матчі Кубка світу-2014. Поєдинок відбудеться на стадіоні "Вемблі" в Лондоні 11 вересня. Руні травмував стегно у суботній грі свого клубу "Манчестер Юнайтед" проти "Фулхема". Нападаючий, який на Євро-2012 відсидів два матчі дискваліфікації і дебютував на турнірі у поєдинку проти України, де забив єдиний гол, пропустить чотири тижні.

Головний тренер англійців Рой Годжсон тепер думатиме щодо заміни Руні. Які у нього можуть бути варіанти?

1. Джермейн Дефо, 29 років, "Тоттенгем"

15 серпня Англія обіграла Італію у товариському матчі, а Дефо забив переможний гол. Тренер клубу Андре Віллаш-Боаш не дуже високо оцінює футболіста, але той устиг забити в стартовому матчі клубу в прем'єр-лізі 2012/13.

Працелюбний і водночас технічний форвард, уміло обирає позицію. Здатний грати в схемі з одним нападаючим: за відсутності Руні Годжсон, з одного боку, може її застосувати, з іншого — у домашньому поєдинку тренер англійців навряд чи діятиме занадто обережно. Імовірно, що до пари Дефо може вийти Окслейд-Чемберлен як крайній форвард.

2. Денні Велбек, 21 рік, "Манчестер Юнайтед"

Прихід до клубу Робіна ван Персі значно обмежив його перспективи. Проте травма Руні дає Велбеку шанси на ігрову практику. Вийшов на заміну у суботньому матчі проти "Фулхема". Голом не відзначився, як і не проявив себе у програному поєдинку першого туру проти "Евертона".

У товариській грі проти Італії не брав участі, але на Євро-2012 Годжсон йому довіряв. Тож імовірність його появи у грі проти України — висока. Особливо, якщо покаже себе у недільному матчі чемпіонату в Саутгемптоні.

3. Ендрю Керролл, 23 роки, "Ліверпуль"

У клубі має статус запасного. Можливо, Годжсон також не випустить його з перших хвилин: "король повітря" Керролл уміє "включатися" у гру по її ходу. Хоча не виключено, що наставник англійців зробить ставку на пару Велбек — Керролл. Так було на Євро-2012 проти Швеції. Англія перемогла — 3:2, обидва форварди забили по голу.

4. Пітер Крауч, 31 рік, "Сток Сіті"

На Євро-2012 не грав, але там був Руні. Є ймовірність, що Годжсон залучить ветерана, який забивав на "Вемблі" Україні у відбірковому поєдинку Кубка світу-2010. У двох матчах нинішньої прем'єр-ліги не забивав.

Зараз ви читаєте новину «Руні може замінити пара Велбек — Керролл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі