вівторок, 30 січня 2007 17:43

"Мілан" та "Інтер" борються за Лемпарда

"Мілан" та "Інтер" розігрують чергове "дербі" поза футбольним полем. Як завжди, на трансферному ринку. Цього разу обидві міланські команди зосередили свою увагу на півзахисникові англійського "Челсі" та збірної Англії Френкові Лемпарду, 28 років.

Обох італійських грандів надихнула сума компенсації за Лемпарда — 8 млн фунтів. Згідно з новими законами міжнародної футбольної федерації, гравець, який відпрацював три роки за контрактом, укладеним до свого 28-річчя, може викупити свій трансфер. Єдина умова — про свої наміри повідомити клуб не пізніше, ніж за 15 днів до закінчення сезону. Компенсація вираховуватиметься з коефіцієнта зарплати Лемпарда у "Челсі". Виходячи із законів сьогоднішнього трансферного ринку, реальна ціна півзахисника становить 25 млн фунтів.

Окрім Лемпарда, "Мілан" та "Інтер" сперечаються за футболіста "Барселони" Рональдіньйо, 26 років. Той не хоче продовжити чинний до 2010-го контракт на чотири роки. "Мілан", власник якого Сільвіо Берлусконі є давнім прихильником Рональдіньйо, уже провів відповідні переговори з братом футболіста і влітку зробить спробу придбати його. Теж саме має намір вчинити господар "Інтера" Массімо Моратті. Він готовий викласти за найкращого футболіста позаминулого року 150 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" та "Інтер" борються за Лемпарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі