четвер, 21 червня 2012 05:45

Блохін перед матчем розповідав анекдоти

На післяматчевій прес-конференції головний тренер збірної України Олег Блохін, 59 років, заявив, що він задоволений грою своєї команди у поєдинку проти Англії.

— У нас дуже перспективна збірна. Навіть Годжсон (головний наставник збірної Англії. — "ГПУ") визнав, що англійцям пощастило. Хочу привітати Україну з футбольним святом. Мені не соромно за цю команду.

На підсумок матчу вплинули суддівські помилки?

— Що поробиш? Стоять п'ять суддів, м'яч на півметра за лінією воріт. Або Террі в своєму штрафному грає рукою. Це що, суддівство? Я не хочу його навіть обговорювати.

У першому таймі Україна домінувала. Чому в другому наша команда зіграла гірше?

— Англія забила випадковий гол після рикошету, ми провели чистий гол, який не зарахували. У збірної Англії не було нагод, окрім моменту Руні. За статистикою ми перевершили збірну Англії. Значить, не прийшов ще наш час.

Сьогодні футболісти діяли розкутіше. За рахунок чого?

— З Францією нам забракло емоцій. Перед Англією я розповідав анекдоти. А перед грою в роздягальні грала музика.

Яка?

— Воронін поставив "За Блохіна", також була хороша пісня про Євро, слів не пам'ятаю. Мені шкода, що сьогодні так склалося, але це футбол. Хтось повинен виграти, а хтось програти.

Порівняно з попередніми матчами ви випустили на поле чотирьох нових гравців. Чим це пояснити?

— Хотіли перебудувати гру, зробити її швидшою і посилити середину поля. Щось вийшло, щось — ні. За два попередні поєдинки жоден нападаючий не зміг вийти з англійським голкіпером один на один. А Девичу це вдалося, був момент у Мілевського. Вважаю, напад ми посилили.

За яку збірну ви тепер вболіватимете?

— Думаю, за Німеччину.

На вашу думку, як далеко команда Англії зможе пройти в цьому чемпіонаті?

— На кого вона вийшла? На Італію? Даю 50 на 50. З Іспанією було б важче. А Італія зараз зовсім не та, що була на Кубку світу.

Зараз ви читаєте новину «Блохін перед матчем розповідав анекдоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі