четвер, 11 березня 2010 10:01

Збірна України поміряється силами з командою Румунії

Збірна України поміряється силами з командою Румунії

Запланований на 29 травня товариський матч між збірними України та Алжиру не відбудеться внаслідок того, що алжирці в односторонньому порядку прийняли рішення змінити спаринг-партнера.

Відразу після цього ФФУ приступила до активного пошуку нового спаринг-партнера, яким в результаті виявилася збірна Румунії. Про це повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.

"На сьогодні досягнута домовленість зі збірною Румунії, з якою наша команда зустрінеться 29-го травня в Україні, - цитує Лашкул "СЭ в Украине". - Як відомо, перед цим, 25-го, ми зіграємо з литовцями. Попередньо відомо і місце проведення зустрічі - Харків. Ну а на 2 червня запланований матч в Осло зі збірною Норвегії. Що стосується місця проведення поєдинку з румунами, то це питання вирішиться протягом двох тижнів".

Лашкул також зізнався, що існувала домовленість про проведення 3 березня товариського матчу зі збірною Болгарії, але цей спаринг був скасований за рішенням нового головного тренера збірної України Мирона Маркевича.

"Рішення відмовитися від проведення спарингу 3-го березня прийняв Мирон Маркевич. Особисто я вважаю, що це рішення було правильним, - зазначив віце-президент ФФУ. - Відривати гравців на короткий збір напередодні відновлення чемпіонату недоцільно.

Мирон Богданович знає, як такі збори сприймаються тренерами клубів. За два дні до того, Маркевич прийняв рішення відмовитися від матчу 3 березня, у нас існувала домовленість з болгарами. Єдина проблема була в місці проведення гри, оскільки і в нас, і у них були несприятливі погодні умови. Обговорювалося варіант з Варною, Сімферополем.

Загалом, ми тримали руку на пульсі. Але коли прийняли рішення не грати, всі сприйняли його нормально".

Раніше в пресі повідомлялося, що збірна України зіграє 29 травня в Лондоні проти Нігерії.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua, "СЭ в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Збірна України поміряється силами з командою Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі