вівторок, 09 лютого 2010 10:35

Маркевич дебютує матчем проти збірної Литви

Маркевич дебютує матчем проти збірної Литви

Запланований на 24 травня в Лондоні товариський матч між збірними України і Гани, який повинен був стати дебютом для Мирона Маркевича як наставника української національної команди, довелося відмінити. Причиною стала ініціатива ганців про перенесення цього поєдинку на інший день.

Річ у тому, що представники Гани звернулися у ФФУ з проханням перенести матч із збірною України на пізніший термін, запропонувавши зіграти в столиці Англії не раніше 27 травня, інформує "Команда".

Проте на 29 травня в планах у команди Маркевича - спаринг із збірною Алжиру (до речі, звітний візит "жовто-сині" зроблять у лютому 2011 року), а 2 червня українці на виїзді зустрічається з командою Норвегії. Тому за взаємною домовленістю матч із збірною Гани і був скасований.

Щоб не міняти плани підготовки національної команди, після жеребкування відбірного турніру Євро-2012, яка в неділю пройшла у Варшаві, керівники ФФУ домовилися про те, що замість ганців стартовий поєдинок біля керма збірної Мирон Маркевич проведе з національною командою Литви.

Домовилися, що цей матч відбудеться в Україні, і практично із стовідсотковою впевненістю можна говорити, що пройде він у Харкові. Що стосується домашнього поєдинку з командою Алжиру, то місто, в якому він відбудеться, поки уточнюється. Нагадаємо, спочатку планувалося, що цей матч відбудеться в Харкові.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевич дебютує матчем проти збірної Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі