субота, 06 лютого 2010 16:42

Маркевич сформував тренерський штаб збірної України

Маркевич сформував тренерський штаб збірної України

У п"ятницю 5 лютого головний тренер збірної України з футболу Мирон Маркевич сформував тренерський штаб збірної.

На нараді, яка тривала близько трьох годин, не було президента Федерації футболу країни Григорія Суркіса. Несподіванок не трапилося. У тренерський штаб національної команди, окрім Семена Альтмана і Юрія Калитвинцева, увійшли Олександр Хацкевич і Андрій Кудимов.

Маркевич і Калитвинцев вилетять на жеребкування відбірного турніру Євро-2012, яка пройде 7 лютого у Варшаві, після чого головний тренер збірної відправиться до Туреччини, де "Металіст" проводить третій тренувальний збір. А Юрій Калитвинцев - на Кіпр, керувати тренувальним процесом другої динамівської команди.

Тим часом, збірні Алжиру і України домовилися про проведення товариського матчу 28 травня. Місце проведення зустрічі поки невідоме, повідомляє Al Heddaf.

"Пустинні лисички" в рамках підготовки до чемпіонату світу також зіграють 3 березня з Сербією. При цьому повідомляється, що африканська збірна планує організувати контрольні поєдинки з Італією, Ірландією та Шотландією.

Свій перший матч на першості планети алжирці проведуть 13 червня проти збірної Словенії.

За матеріалами Блик, СЭ

Зараз ви читаєте новину «Маркевич сформував тренерський штаб збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі