середа, 24 лютого 2010 11:01

Збірна Алжиру відмовилась грати з українцями

Збірна Алжиру відмовилась грати з українцями

У графіку товариських матчів збірної України чергова зміна. Нагадаємо, спочатку на останні числа травня у команди Мирона Маркевича було заплановано два спаринги - із збірними Гани (Лондон, 25 травня) і Алжиру (Харків, 29 травня).

Проте на початку року футбольна федерація Гани попросила перенести спаринг з українцями на 27-х травня. ФФУ вимушена була відмовитися від такої пропозиції, оскільки на 29-е число у збірної України був запланований поєдинок з командою Алжиру. У результаті, замість ганців, які тепер 29-го травня поміряються силами із збірною Словаччини, договорилися про зустріч із збірною Литви - днями був підписаний відповідний контракт.

І ось днями стало відомо, що домашня зустріч з Алжиром також не відбудеться, інформує "Команда". Як пише видання, не дивлячись на усну домовленість, між футбольними федераціями двох країн, алжирці не дотримали слова і в односторонньому порядку змінили спаринг-партнера. Причина - в бажанні головного тренера збірною Алжиру підібрати в суперники збірну, яка діє в такому ж стилі, як і команда Англії, з якою алжирці опинилися в одній групі на ЧС-2010.

У результаті, 29 травня збірна Алжиру в Дубліні зустрінеться із збірною Ірландії, а ФФУ вимушена в терміновому порядку шукати африканцям заміну. На сьогодні питання про те, хто і де зіграє проти підопічних Мирона Маркевича (і чи зіграє взагалі), залишається відкритим.

Нагадаємо, що 2 червня у збірної України в Осло відбудеться спаринг проти команди Норвегії.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Збірна Алжиру відмовилась грати з українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі