неділя, 04 липня 2010 10:26

Вперше за 80 років в матчі ЧС футболісти не реалізували два пенальті

Вперше за 80 років в матчі ЧС футболісти не реалізували два пенальті

Півзахисник збірної Іспанії Хабі Алонсо і нападаючий збірної Парагваю Оскар Кардосо в матчі 1 / 4 фіналу ЧС-2010 не змогли реалізувати пенальті. В обох випадках удари відбили воротарі.

На чемпіонатах світу таке відбувається вдруге. У 1930 році в грі Аргентина - Мексика обидві команди також не змогли точно виконати по одному 11-метровому під час гри, повідомляє Infostrada.

Відзначимо, що іспанці не змогли реалізувати вже другий пенальті на турнірі. Раніше Давид Вілья на груповому етапі промахнувся в матчі з Гондурасом. У 2002 році збірна Південної Кореї також двічі не могла забити 11-метрові.

Втретє на чемпіонаті світу, який проводиться за межами Європи, у півфіналах зіграють три європейські команди. Подібне досягнення вже було в 1986 році в Мексиці і в 1994 в США.

Незважаючи на присутність трьох команд в півфіналах, європейські збірні не вигравали чемпіонати світу за межами Європи, повідомляє Infostrada.

На чемпіонаті світу в ПАР Уругвай зіграє з Голландією, а Німеччина зустрінеться з Іспанією. Півфінали відбудуться 6 і 7 липня.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Вперше за 80 років в матчі ЧС футболісти не реалізували два пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі