середа, 06 листопада 2013 17:49

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі зіграють весілля у квітні

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі зіграють весілля у квітні
5 грудня наречена Кличка відвідає Київ ФОТО: jetsetter.ua

Абсолютний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко і його наречена, американська актриса Хайден Панеттьєрі, вирішили почекати з весіллям.

Спочатку Володя і Хайден вирішили узаконити свої стосунки 14 грудня 2013. Однак в обох у цей період дуже щільний графік. Кличко-молодший готується до проведення вже третього за рахунком гала-вечора свого благодійного фонду, а у Хайден запланована низка зйомок.

Але 5 грудня наречена нашого чемпіона відкладе всі справи і в черговий раз прилетить до столиці України. Окрім зустрічі з нареченим, Панеттьєрі візьме участь у гала-вечорі благодійного фонду братів Кличків.

За інформацією "Взгляду", за обопільною домовленістю весілля перенесено на 12 квітня 2014 року. Додамо, що цього дня в 1961 році Юрій Гагарін піднявся в космос. Мама нашого чемпіона, Надія Ульянівна, вже зачекалася цього рішучого кроку від свого сина.

Наступний поєдинок Володимир Кличко проведе 8 березня. Можливі суперники - болгарин Кубрат Пулєв, росіянин Денис Бойцов та американець Деонтей Уайлдер.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі зіграють весілля у квітні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі