пʼятниця, 02 квітня 2010 14:58

Вилучення Девіча визнали помилковим

 

Сьогодні зранку на офіційному сайті ФК "Металіст" з"явилася інформація, в якій повідомляється, що з гравця харківського клубу Марко Девіча зняли червону картку, яку він одержав у поєдинку 22 туру УПЛ проти київського "Динамо". Ця новина викликала широке обговорення серед вболівальників, але як виявилося, вона не зовсім відповідає дійсності.

Як заявив NEWSru.ua джерело у ФФУ, картку з Девіча ніхто не знімав: "експертна комісія ФФУ не уповноважена знімати картки з гравців, отже зробити цього вона ніяк не могла. Більше того, картку з гравця ніхто зняти не може.

Насправді ж , на засіданні було визнане помилковою формулювання арбітра поєдинку Юрія Можаровського причини вилучення форварда "Металіста" (удар рукою в обличчя). Тепер справа буде передана в дисциплінарний комітет прем"єр-ліги, який і визначить міру покарання Марко Девіча ".

Згідно з офіційним висновком комісії, засідання якої відбулося сьогодні, 2 квітня, "суддя не розібрався в складних біомеханічних діях Михалика і Девіча під час конфронтації". ФФУ дійшла висновку, що Девіч відштовхнув руку Михалика, яка після цього і потрапила Тарасові в його ж обличчя. Асистент арбітра помилково прийняв це за удар Марко в обличчя захисника киян.

За матеріалами Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Вилучення Девіча визнали помилковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі