вівторок, 30 березня 2010 08:59

"Нехай віддадуть Києву золоті медалі і не будемо мучитися" - Маркевич

"Нехай віддадуть Києву золоті медалі і не будемо мучитися" - Маркевич

Головний тренер харківського футбольного клубу "Металіст" Мирон Маркевич заявив, що вилучення з поля нападаючого Марко Девіча під час гри з київським "Динамо" було спровоковано і сфальсифіковано.

За словами Маркевича, футболісти "Динамо" не дотримувалися принципів чесної гри, коли харківський гравець Джексон Коельо лежав на газоні. Цим вони спровокували Девіча на грубий підкат проти захисника "Динамо" Даніло.

Також Маркевич зазначив, що Девіч Михалика не бив. Ніхто цього не бачив.

"Девіч не буде покараний. Так як вилучення спровоковане і сфальсифікована, як це зазвичай буває в наших іграх з київським "Динамо". Нехай віддадуть Києву золоті медалі і не будемо мучитися, - відзначив Маркевич. - Але ми будемо подавати протест на дії судді ".

Згідно з переліком штрафів, які прийняті у ФК "Металіст", за вилучення в матчі з "Динамо" Девіч міг втратити 25% місячної заробітної плати.

Нагадаємо, на 38-й хвилині матчу 22-го туру Прем"єр-ліги Чемпіонату України з футболу між ФК "Динамо" (Київ) і ФК "Металіст" (Харків) арбітр матчу Юрій Можаровський після консультації з боковим суддею вилучив гравця харківської команди Марко Девіча . Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь "Динамо".

За матеріалами Kharkiv.proua.com

Зараз ви читаєте новину «"Нехай віддадуть Києву золоті медалі і не будемо мучитися" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі