понеділок, 29 березня 2010 13:24

Вболівальники "Динамо" поставили Газзаєву нове завдання (ФОТО)

У центральному матчі 22-го туру київське "Динамо" в рідних стінах обіграло харківський "Металіст" з рахунком 3:0.

На 17-ій хвилині перший м"яч у грі забив 17-ий номер господарів – Тарас Михалик. Капітан "Динамо" Артем Мілевський відзначився "дублем". Тепер форвард, маючи 13 голів, очолює список бомбардирів прем"єр-ліги.

За 5 хвилин до стартового свистка до кас стадіону стоять величезні черги. Квитки коштують від 20 гривень. Стадіон розрахований на 16 873 місць. Вболівальники зайняли всі сидячі місця і територію навколо стадіону.

Фан-сектор "Динамо" зустрічає Валерія Газзаєва банером "Ціль – за три роки виграти Лігу Чемпіонів у "Закарпаття".

Мілевський, який пізніше стане одним з героїв матчу, починає поєдинок невпевнено. Вболівальники кричать капітану "Милевский, тушь потекла".

На матчі присутній голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Коли диктор оголошує про це, вболівальники починають свистіти.

Команди не зіграли і півгодини, як на полі опинився Мілош Нінкович. Серб покинув поле лише на ношах. Після матчу футболіст вийде з роздягальні, накульгуючи на одну ногу. Його підтримуватиме дівчина Деяна.

На 38 хвилині матчу гравці "Динамо" порушують принципи "чесної гри". Кияни не вибивають м"яч, коли на полі лежить Жажа Коельо. Розлючений Марко Девіч вирішує покарати суперника і йде у грубий підкат проти Сілви. Бразилець встигає прибрати ногу.

Коли м"яч таки вийшов за межі поля, футболісти влаштовують "махач" - штовхаються і намагаються вияснити стосунки (Девіч – Єрьоменко, Девіч – Михалик). З подачі свого асистента Юрій Можаровський показує Девічу червону картку. Спочатку той відмовляється йти з поля. Врешті під свист трибун, схопившись руками за голову, прямує у роздягальню.

Після фінального свистка гравці "Металіста" дякують своїм вболівальникам за підтримку. Динамівці тиснуть руку Можаровському.

Вболівальники називають "Динамо" грозою авторитетів. У матчі 14-го туру кияни на своєму полі обіграли "Шахтар" з аналогічним рахунком – 3:0.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Динамо" поставили Газзаєву нове завдання (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі