субота, 02 березня 2013 10:57

"Ювентус" і "Наполі" не виявили переможця
8

Фото: ФОТО: Reuters

Футболісти туринського "Ювентуса" розійшлися миром з "Наполі" в матчі 27-го туру чемпіонату Італії.

Зустріч, що пройшла у п'ятницю в Неаполі, завершилася з рахунком 1:1. Гості вийшли вперед на 10-й хвилині після точного удару головою Джорджо К'єлліні, який замкнув навіс Андреа Пірло.

Господарі відігралися наприкінці першого тайму, на 43-й хвилині м'яч після дальнього удару Гекхана Інлера рикошетом від голови Леонардо Бонуччі потрапив точно у правий кут воріт Джанлуїджі Буффона.

"Враховуючи гру в першому таймі, ми могли б цілком перемогти сьогодні і використати можливість залишити "Наполі" далеко позаду (в таблиці), - цитує головного тренера "Старої синьйори" Антоніо Конте Football Italia. - Це не сталося, але ми показали характер, незважаючи на дуже "вогняну" атмосферу на трибунах.

"Скудетто" (чемпіонство) далеко на математичному рівні, а ми на шість очок попереду (конкурентів), що є хорошою перевагою, але є можливість набрати ще 33. Не забувайте, що нам, як і раніше потрібно ще зіграти з "Міланом", "Інтером" і відкриттям турніру "Катанією".

"Ювентус" продовжує лідирувати в чемпіонаті країни з 59 очками, випереджаючи на 6 балів "Наполі", що йде другим.

Чемпіонат Італії

Серія А.

27-й тур

Наполі (Неаполь) - Ювентус (Турин) — 1:1

Голи: К'єлліні, 10 (0:1); Інлер, 43 (1:1).

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" і "Наполі" не виявили переможця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі