неділя, 27 січня 2013 19:13

Українська "молодіжка" програла Росії у фіналі Кубка Співдружності

Українська "молодіжка" програла Росії у фіналі Кубка Співдружності
Ковалець не зміг подолати російський бар'єр. Фото com-cup.co

Молодіжна збірна України не змогла обіграти Росію у фіналі міжнародного турніру Кубок Співдружності, який завершився у Санкт-Петербурзі.

Росіяни у фіналі взяли гору з рахунком 4:2.

У складі російської команди дубль оформив Андрій Панюков (38-та і 75-та хвилини), в українців голи забивали Владислав Калитвинцев (14-та) і Віталій Іванко (64-та), м'яч у свої ворота на 5-й хвилині відправив Давіт Іашвілі.

На 3-й доданій хвилині до другого тайму голкіпер збірної України Олексій Шевченко отримав червону картку за фол останньої надії проти Ігоря Ламбарского, пенальті реалізував Емін Махмудов.

Україна - Росія 2:4

Голи: Калитвинцев, 14, Іванко, 64 - Іашвілі, 5 (у свої ворота), Панюков, 38, 76, Махмудов, 90 +5 (пен)

Україна: Шевченко, Озарків (Акубардія, 46; Гальчук, 90+4), Іашвілі, Приндета, Насонов (Мякушко, 61; Полярус, 83), Нойок, Бабенко, Тащі (Месхі, 54; Філіппов, 75), Караваєв, Калитвинцев , Яковенко (Іванко, 59)

Росія: Лобанцев, Семенов, Нікітін, Зуєв, Голубєв, Ламбарскій, Обухов (Махмудов, 66), Каюмов (Амбрацумян, 80), Бочаров, Панюков, Мітрішев (Васильєв, 90)

Попередження: Приндета, Караваєв, Нойок - Каюмов, Панюков, Нікітін

Вилучення: Шевченко, 90+3

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" програла Росії у фіналі Кубка Співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі