неділя, 18 жовтня 2015 16:17

"Врахуємо досвід першого матчу з Францією" - Фоменко

"Врахуємо досвід першого матчу з Францією" - Фоменко
Фоменко: "Грати упівсили ніхто не буде". Фото: segodnya.ua

Наставник збірної України Михайло Фоменко в інтерв'ю matchday.ua розповів, як команда готуватиметься до матчів плей-оф Євро-2016 проти Словенії.

"Краще було б зіграти перший матч на виїзді, але нічого не змінимо. Був досвід першого домашнього матчу з Францією. Його теж врахуємо при підготовці. В Києві чи Львові приймемо Словенію? Рішення прийме виконком, керівники ФФУ. Є багато нюансів", - зазначив Михайло Іванович.

"Упівсили ніхто грати не буде, підготовка буде серйозна. Яка ще може бути мотивація, якщо на кону Євро? Думаю, в цьому плані проблем не буде. Спочатку вивчимо Словенію, а потім будемо говорити про силу суперника", - додав він.

Тренер пояснив, чому до жеребкування не вивчали суперників.

"Звичайно, зараз ми почнемо збір інформації про збірну Словенії. До цього спеціально команду не вивчали. Чекали-чекали жеребкування, і ось дочекалися. Попереду місяць, і тепер почнемо цілеспрямовану підготовку до плей-оф. Я перед жеребкуванням не думав про те, хто нам може випасти в плей-офф. Чекав будь-якого суперника", - сказав наставник збірної України.

Нагадаємо, в плей-оф Євро-2016 збірна України зіграє проти команди Словенії. Перший матч відбудеться в Києві чи у Львові 14 листопада, а гра в Любляні - 17 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Врахуємо досвід першого матчу з Францією" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі