субота, 15 вересня 2012 11:23

"Терек" зіпсував Халку і Вітселю дебют у "Зеніті"

"Терек" зіпсував Халку і Вітселю дебют у "Зеніті"
Халк і Вітсель розпочали матч з "Тереком" на лаві запасних ФОТО: rsport.ru

Грозненський "Терек" у гостях завдав поразки "Зеніту" у матчі восьмого туру чемпіонату Росії з футболу.

Зустріч, що відбулася увечері в п'ятницю, 14 вересня, на стадіоні "Петровський" в Санкт-Петербурзі, завершилася з рахунком 0:2 на користь грозненського клубу. Перший гол у матчі на 85-й хвилині забив Аїлтон Алмейда, а в доданий час остаточний рахунок встановив Ігор Лебеденко.

У складі "Зеніту" у матчі з "Тереком" дебютували Халк і Аксель Вітсель, придбані пітерським клубом на початку вересня. За Халка "Зеніт" заплатив рекордні для російського футболу 60 мільйонів євро, Вітсель обійшовся пітерському клубу ще приблизно в 40 мільйонів. Халка "Зеніт" випустив відразу ж після перерви, а Вітсель вступив у гру на 69-й хвилині.

Після перемоги над "Зенітом" "Терек" став одноосібним лідером чемпіонату Росії, набравши 19 очок. У "Зеніта" 16 очок, повідомляє "Лента".

Зеніт - Терек 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 - 85 Аїлтон, 0:2 - 90 Лебеденко.

Зеніт: Малафєєв, Анюков, Алвеш, Ломбертс, Янбаєв, Денисов, Зирянов (Вітцель, 69), Широков (Семак, 78), В. Бистров, Файзулін (Халк, 46), Кержаков.

Терек: Годзюр, Ятченко, Феррейра, Йіранек (Коморовський, 65), Ф. Кудряшов, Георгієв, Аділсон, О. Іванов, Маурісіо (Лежар, 89), Лебеденко, Н'Дуассель (Аілтон, 55).

Зараз ви читаєте новину «"Терек" зіпсував Халку і Вітселю дебют у "Зеніті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі