вівторок, 13 жовтня 2009 13:31

Тенісисти провели матч на швидкості 431 км/год

Тенісисти провели матч на швидкості 431 км/год

Француз Жо-Вільфрід Тсонга та іспанець Фернандо Вердаско провели тенісний матч під час поїздки у швидкісному поїзді в околицях Шанхая. Про це повідомляє Associated Press.

Виставковий матч тривав сім хвилин і 20 секунд, а швидкість поїзда під час гри сягала 431 кілометра на годину. Всього поїзд за час матчу подолав відстань у 30 кілометрів.

За словами Тсонги, гра була своєрідною, оскільки швидкість потягу перевищувала швидкість подачі м"яча. Тсонга зазначив, що в деяких епізодах він трохи нервував.

Вердаско пожартував, що в його матчі з Тсонгою вперше в історії тенісу ніхто не переміг. Іспанець зізнався, що вперше подорожував на поїзді зі швидкістю понад 400 кілометрів на годину.

Тсонга і Вердаско в Шанхаї зіграють на турнірі серії "Мастерс", який розпочався 11 жовтня 2009 року. Тенісисти вступлять у боротьбу з другого кола. У рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) від 12 жовтня Тсонга займає сьоме місце, а Вердаско знаходиться на дев"ятій позиції. Обидва тенісиста змагаються за участь у підсумковому турнірі року, який пройде в листопаді в Лондоні.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Тенісисти провели матч на швидкості 431 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі