вівторок, 26 лютого 2013 10:29

Теніс. Долгополов "зачохлився" на старті турніру в Делрей Біч

Теніс. Долгополов "зачохлився" на старті турніру в Делрей Біч
У Долгополова з Делрей Біч не склалося. Фото: sportonline.ua

У Делрей Біч (США) на турнірі АТР Delray Beach International Tennis Championships з призовим фондом $ 455,755 проходять матчі першого кола.

22-а ракетка світу, 24-річний український тенісист Олександр Догополов, посіяний п'ятим, не зміг подолати бар'єр першого кола в особі 62-го номера світового рейтингу 28-річного хорвата Івана Додіга. За 57 хвилин Олександр програв у двох сетах з рахунком 3:6, 3:6.

Долгополов реалізував свій єдиний брейк-пойнт і програв чотири гейми на своїй подачі. Українець п'ять разів подав навиліт і чотири рази помилився на подачі проти чотирьох ейсів і двох подвійних помилок у Додіга. Раніше тенісисти не зустрічалися.

Суперником Івана Додіга по другому колу буде 22-річний росіянин Євген Донський, який займає в рейтингу АТР 82-гу позицію.

Донський у своєму матчі першого кола в двох сетах обіграв 104 - ракетку світу 28-річного бельгійця Стіва Дарсіса з рахунком 7:6 (5), 6:3.

За 1 годину 28 хвилин росіянин виграв три гейми на прийомі і програв один на своїй подачі. На його рахунку шість ейсів проти двох, при цьому обидва суперники допустили по три подвійні помилки. Між собою тенісисти грали вперше.

Теніс. AТР. Delray Beach International Tennis Championships. Делрей Біч (США). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 455,755. 32 учасники

Перше коло

Іван Додіг (Хорватія) - Олександр Долгополов (Україна, 5) - 6:3, 6:3

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов "зачохлився" на старті турніру в Делрей Біч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі