четвер, 27 червня 2024 20:50

Стало відомо де, коли та з ким зіграє наступний матч збірна України після вильоту з Євро-2024

Збірна України з футболу свій наступний матч зіграє у столиці Чехії.

У 1-му турі Ліги націй у групі В1 підопічні Сергія Реброва зустрінуться з Албанією. Про це повідомляє Українська асоціація футболу (УАФ)

Поєдинок відбудеться на празькому стадіоні Epet Arena 7 вересня. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

На цій арені в жовтні 2023 року "жовто-сині" обіграли Північну Македонію (2:0) у кваліфікації на Євро-2024.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна першою в новітній історії Євро не змогла вийти в плей-оф з 4 очками

Нагадаємо, що збірна України з футболу, як і минулого сезону, виступить у Дивізіоні B. Суперниками підопічних Сергія Реброва за групою 1 будуть Чехія, Албанія та Грузія.

Груповий турнір буде традиційно зіграний у два кола. Найкращі команди у своїх квартетах Дивізіону B піднімуться до Дивізіону А. Найгірші вилетять до Дивізіону С.

Друга позиція у групі дає право на стикові матчі за підвищення у лізі. Збірні, які посіли підсумковий третій рядок, будуть боротися з одним із представників нижчого дивізіону за право залишитися на колишньому рівні.

 

У середу, 26 червня, були зіграні матчі 3-го туру Євро-2024. Україна зіграла внічию проти Бельгії (0:0), кращого також не виявили Словаччина та Румунія (1:1).

У підсумковій турнірній таблиці групи E усі команди набрали по 4 бали. Такий випадок стався вперше в історії ЧЄ.

Проте через різницю забитих-пропущених мʼячів Україна фінішувала останньою та не змогла вийти в плей-оф. Румунія вийшла в 1/8 фіналу з першого місця, Бельгія - друга, а Словаччина - третя.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо де, коли та з ким зіграє наступний матч збірна України після вильоту з Євро-2024». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі