четвер, 27 червня 2024 22:50

Фʼюрі прокоментував відмову Усика від титула

Фʼюрі прокоментував відмову Усика від титула
Ф'юрі відреагував на рішення Усика відмовитися від титулу абсолютного чемпіона. Фото: Getty Images

Британець Тайсон Ф'юрі заявив, що його не хвилює відсутність у реванші з українцем Олександром Усиком статусу бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Про це повідомили BoxingScene.

За словами менеджера британського важковаговика Спенсера Брауна, Ф'юрі не хвилює, що його реванш з Усиком втратить статус поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу.

"Тайсона це не дуже турбує. Останні пару тижнів він чудово проводить час зі своїми дітьми. Він поки просто хоче залишити бокс осторонь", - розповів Спенсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає ніяких виправдань, тільки біль і розчарування" - гравець збірної України зробив відверту заяву після вильоту з Євро-2024

Менеджер заявив, що головним стимулом для Ф'юрі є сам реванш з Усиком.

"Ми програємо після першого тайму 0:1. Є ще другий тайм. Нехай хтось інший ще виступить і стане чемпіоном світу. Тайсона це не турбує", - сказав Спенсер.

Цього місяця Усик оголосив, що відмовляється від титулу IBF (Міжнародної боксерської федерації) 26 червня. Заявив, що дарує пояс британцям Ентоні Джошуа і Даніелю Дюбуа, щоб вони посперечалися за нього у вересні.

Після цього українець перестав бути абсолютним чемпіоном світу.

В Усика залишиться три титули - WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) і WBO (Всесвітньої боксерської організації).

19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Обидва боксери протрималися всі 12 раундів. За рішенням суддів переміг Усик.

Усик став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. І першим в еру чотирьох поясів.

Українець став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією американського видання The Ring.

Зараз ви читаєте новину «Фʼюрі прокоментував відмову Усика від титула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі