субота, 02 лютого 2013 17:03

Кубок Девіса. Долгополов і Стаховський програли парний поєдинок

Кубок Девіса. Долгополов і Стаховський програли парний поєдинок
Словаччина повела у рахунку 2:1 ФОТО: sportonline.ua

Сьогодні, 2 лютого, у Кременчуці проходить другий ігровий день матчу Кубка Девіса у Першій групі Євро-Африканської зони між збірними України та Словаччини.

Завершилася парна зустріч. У складі збірної України відбулася заміна. Замість раніше заявлених у парі Іллі Марченка та Дениса Молчанова на корт вийшли 23-а ракетка світу Олександр Долгополов і 109-й номер рейтингу АТР Сергій Стаховський.

Українці поступилися у трьох сетах 27-річному Філіпу Полашеку, який займає у світовому рейтингу 1579-ий рядок та Ігорю Зеленаю (88-й у парному розряді) з рахунком 6:7 (4), 6:7 (3), 3:6. Таким чином рахунок у матчі став 2:1 на користь збірної Словаччини.

Команда України ще має шанс на підсумкову перемогу, але для цього завтра треба вигравати обидва одиночних поєдинки. Долгополов зійдеться з 49-ю ракеткою світу Лукашем Лацко, а Стаховський зіграє проти 178-го номера рейтингу АТР Андрія Мартина.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Долгополов і Стаховський програли парний поєдинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі