четвер, 18 листопада 2021 13:24

"Сьогодні повний пи****" – Терлюга про провал на Чемпіонаті світу з карате

"Сьогодні повний пи****" – Терлюга про провал на Чемпіонаті світу з карате
Ажеліка Терлюга принесла Україні одну із шести срібних нагород на Олімпіаді. Фото: Instagram.com/anzhelika_terliuga

Срібна призерка Олімпіади у Токіо 29-річна Анжеліка Терлюга невдало виступила на Чемпіонаті світу з карате.

Українка програла болгарці Івет Горановій, якій також програла фінал у Токіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська призерка Олімпіади відгуляла гучне весілля і показала зворушливі фото

"Дуже боляче, коли розумієш, що мрія ніколи не стане реальністю. Всередині мене зараз пусто.

Важко визнати, що існує суперник, який раз у раз переходить тобі дорогу на найважливіших турнірах у твоїй кар'єрі, але я визнаю.

Сказати, що я мало роблю для результату, про який я мрію, я не можу! І я втомилася шукати причини, що ж не вистачає і що не так, втомилася від багатьох речей, ось як є. Це життя. Не завжди виходить все, що ти плануєш. Приймаю цей факт.

Тут хочу подякувати кожній людині, хто був зі мною, щиро вболівав за мене, вірив у мене і хто не відвернувся, а намагався допомогти.

Як каже моя мама: "Сьогодні повний пи****, а завтра буде купа нових пригод, позитивних емоцій і щастя!" Залишилося мені перетерпіти цей біль і зачекати на моє "щасливе завтра", - написала Анжеліка в Instagram.

Анжеліка Терлю́га — українська каратистка, срібна призерка Олімпійських ігор 2020/21 року. Заслужений майстер спорту України. Змагається у ваговій категорії до 55 кг.

Одеситку двічі визнавали найкращою спортсменкою України: у травні 2018 року та в січні 2020 року. 2018 року очолила рейтинг Міжнародної федерації карате у своїй ваговій категорії.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні повний пи****" – Терлюга про провал на Чемпіонаті світу з карате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі