вівторок, 27 квітня 2010 17:19

Російський паспорт був виданий Алієву законно

Російський паспорт був виданий Алієву законно

Федеральна міграційна служба Росії провела перевірку російського паспорта Олександра Алієва і прийшла до висновку, що цей документ був виданий півзахисникові "Локомотива" на законних підставах.

Про це вона вчора офіційно повідомила директора з безпеки РФПЛ Олександра Мейтіна, якому тиждень тому на внутрішній нараді РФПЛ було доручено очолити спільну з РФС комісію з вивчення обставин отримання Алієвим паспорта громадянина Російської Федерації.

"Всі питання щодо гравця "Локомотива" зняті, - сказав Мейтін - Він може брати участь в чемпіонаті Росії як громадянина нашої країни".

Нагадаємо, раніше Олександр Алієв заявляв, що не отримував російського громадянства, хоча президент "Локомотива" Микола Наумов заявив, що футболіст став громадянином Росії.

Сам Алієв говорив, що тримав у руках два паспорти: один - український, загальногромадянський, другий - закордонний. але раз він був заявлений як росіянин, значить, підстави для цього були.

За матеріалами "Спорт Экспресс", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Російський паспорт був виданий Алієву законно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі