вівторок, 20 квітня 2010 09:19

"Алієв завжди був громадянином Росії" - Наумов

"Алієв завжди був громадянином Росії" - Наумов

У московському "Локомотиві" підтвердили, що півзахисник команди Олександр Алієв завжди був громадянином Росії, а цього року отримав новий російський паспорт у зв"язку з досягненням 25-річного віку.

Нібито колишні викладачі Спартаківської школи, в якій в 2000-2001 роках проходив навчання Алієв, згадали, що у нього був російський паспорт з пропискою у місті Курську.

У це місто сім"я Алієвих переїхала з Хабаровська, де в 1985 році народився Сашко. Детальніше про виникнення нового російського паспорта Алієва розповів президент "Локомотива" Микола Наумов.

"В Олександра з юності був російський паспорт. Але зараз йому виписали новий у зв"язку з тим, що у старого закінчився термін дії, - пояснює Наумов. - Паспорт був виданий цієї весни. Потім його забрав наш адміністратор для реєстрації. У нашому відділі кадрів є копія документа, яку ми при необхідності надаємо.

До речі, Федеральна міграційна служба здійснила необхідні запити, і з"ясувалося, що Алієв ніколи не відмовлявся від російського громадянства. Вже після початку чемпіонату ми подали заявку в РФПЛ з проханням вважати Алієв не легіонером, а росіянином.

Надали всі необхідні документи, після чого відбулася перезаявка. У той же час ми не заперечуємо проти виступу за збірну України. За інші він навіть теоретично грати не може. На запити українців у міжнародні організації буде одна відповідь: Алієв - гравець вашої збірної ".

"Я, звичайно ж, в курсі, що на засіданні в РФПЛ було вирішено перевірити законність видачі паспорта, - додав президент" Локо ". - Але відповідальний за перевірку Олександр Мейтін поки не дзвонив. Ймовірно, він зробить запит у ФМС. Вони йому оперативно дадуть відповідь, оскільки самі все оформляли ".

За матеріалами Советский спорт, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Алієв завжди був громадянином Росії" - Наумов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі