понеділок, 19 квітня 2010 15:31

У Росії створено комісію для з"ясування громадянства Алієва

У Росії створено комісію для з"ясування громадянства Алієва

Російський футбольний союз і російська футбольна Прем"єр-ліга створили комісію, яка займається з"ясуванням ситуації з громадянством півзахисника московського "Локомотива" і збірної України Олександра Алієва.

Інтерес футбольних органів Росії виник після заяв самого гравця, який визнав, що, незважаючи на внесення до заявки як росіянина, у нього відсутній паспорт громадянина РФ.

"РФПЛ інформує, що в заявці ФК "Локомотив" на сезон 2010 спочатку Олександр Алієв значився як громадянин України (заявлений за ФК "Локомотив" 01 февраля 2010 р.), проте 02 квітня ц.р. після представлення в РФПЛ футбольним клубом "Локомотив" відповідних документів, а саме оригіналу та копії загальногромадянського російського паспорта Алієва А.А., відповідно до ст. 12.13. Регламенту Росгосстраху чемпіонату Росії з футболу 2010 футболіст був перереєстрований як громадянин Російської Федерації", - говориться в повідомленні РФПЛ .

Нагадаємо, раніше А. Алієв заявив, що не отримував російського громадянства, хоча президент "Локомотива" Микола Наумов заявив, що футболіст став громадянином Росії.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «У Росії створено комісію для з"ясування громадянства Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі