середа, 14 квітня 2010 15:04

ФФУ запросила в "Локомотива" документи по Алієву

ФФУ запросила в "Локомотива" документи по Алієву

Федерація футболу України запросила у московського "Локомотива" документи, аби з"ясувати питання про громадянство півзахисника збірної України Олександра Алієва.

"Ми запитали копію заяви гравця на російський паспорт. Сподіваємося до кінця тижня отримати відповідь", - сказав перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, слова якого цитує "Советский спорт".

С.Стороженко також підкреслив, що в навіть якщо у О.Алієва є російський паспорт, то він автоматично не позбавляється українського громадянства. У той же час, законодавство України не передбачає подвійного громадянства.

За повідомленням видання, в російській Прем"єр-лізі заявили, що при реєстрації О. Алієва "Локомотив" надав російський паспорт гравця, виданий йому в Москві. Це відбулося нещодавно, адже в 14-річному віці О. Алієв не міг отримати паспорт у столиці (він не був прописаний в Москві). Можливо, російський паспорт у 14 років О. Алієв не отримував зовсім, а першим його документом була український. Павло Яковенко забрав його зі школи московського "Спартака" до Києва у 15-річному віці.

Нагадаємо, вчора А. Алієв заявив, що не отримував російського громадянства, хоча минулого тижня президент "Локомотива" Микола Наумов заявив, що футболіст став громадянином Росії.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «ФФУ запросила в "Локомотива" документи по Алієву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі